Home » Autoverzekering » Oldtimer Autoverzekering
 
Oldtimer Autoverzekering

auto oldtimer premie berekenen online afsluiten verzekering oldtimerverzekering verzekerd schade klassieker autoverzekering berekening offerte oltimer oltimerverzekering Den Helder JulianadorpNiets zo fijn als in uw oldtimer stad en land door te toeren. Het gevoel van zorgeloos rijden en dat niemand u iets kan maken. U geniet van uw oldtimer. En zo hoort het ook.

Het rijdt net even prettiger als u weet dat uw 'gouwe ouwe' goed verzekerd de weg op gaat. Mocht er een situatie van schade ontstaan, dan is er eigenlijk nog niets aan de hand. U heeft immers een oldtimerverzekering. Zo kunt u ook als het even tegenzit, toch volop genieten van uw klassieker.

Bereken uw oldtimer auto verzekering premie Vraag een oldtimer auto verzekering offerte aan

Een moderne verzekering voor uw oldtimer
De Oldtimerverzekering is bedoeld voor auto’s en motoren die 20 jaar of ouder zijn en waarmee niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gereden. Voor een gering bedrag heeft u al een WA-verzekering. Alle schade die u toebrengt aan anderen is dan verzekerd.

Er zijn ook Oldtimerverzekeringen die een volledige casco dekking bieden. Daarmee wordt ook de schade vergoed aan uw klassieker. De premie voor deze verzekering is afhankelijk van de waarde van uw auto of motor. De waarde dient te worden vastgesteld door een taxateur.

U heeft een klassieker en zoekt een passende Oldtimerverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Het acceptatiebeleid voor de Auto Oldtimerverzekering is recentelijk aangescherpt. De verzekering kan alleen nog gesloten worden als de verzekerde voor dagelijks gebruik in het bezit is van een andere auto.