Home ยป Caravanverzekering
 
Caravanverzekering

caravanverzekering den helder vakantieseizoen caravan verzekering toercaravan julianadorp vouwwagen stacaravan samenstellen uitgebreide dekking verzekerd bereken premie direct online aanvragen nieuwwaardedekking korting offerte Bereken hier uw caravan verzekering premie


Het vakantieseizoen breekt aan en u trekt er weer op uit. De caravan achter de auto gehaakt en rijden maar. U kunt met een gerust hart op pad met onze caravanverzekering. Of u nu een toercaravan, vouwwagen of stacaravan heeft, bij ons kunt u uw eigen verzekering samenstellen. De caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u altijd goed verzekerd bent.

Bereken uw caravan verzekering premie Vraag een caravan verzekering offerte aan

In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is ondermeer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Wettelijke aansprakelijkheid
Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. Eventuele schade aan de caravan wordt gedekt door de caravanverzekering.

Groene kaart
Op dit moment is alleen in Duitsland, Spanje Polen een groene kaart verplicht gesteld. Hiervoor is het registratienummer van uw caravan/vouwwagen nodig. De groene kaart is een aanvulling op de groene kaart van uw autoverzekering. Het is een bewijs dat de caravan voor de wettelijke aansprakelijkheid is meeverzekerd op de autopolis. Deze groene kaart moet worden afgegeven door de verzekeringsmaatschappij van uw auto!

Bent u op zoek naar een Caravanverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service?
Dan bieden wij u een prima oplossing.