Home ยป Motorverzekering
 
Motorverzekering

motorverzekering motor verzekering motorfietsverzekering den helder motorfiets diefstal aanrijding polis wa-dekking julianadorp kortingen premie berekenen offerte aanvragen no-claimbeschermer no-claimkorting berekening bereken Vergelijk hier uw motorverzekering premie


Vrijheid verzekerd

Als er iets telt voor een motorrijder, dan is het wel zijn vrijheid. De pure beleving van het motorrijden en op weg naar iets nieuws. Onverwachte dingen horen bij het leven van een motorrijder. Meestal zijn ze leuk. Soms ook vervelend, zoals schade aan de motorfiets, diefstal of een aanrijding. Onze motorverzekering neemt uw vrijheid als uitgangspunt. U heeft een uitgebreide keuze in het samenstellen van uw polis, te beginnen met de WA-dekking. Nog een voordeel van onze verzekering is de vele kortingen die wij bieden. En natuurlijk de zeer aantrekkelijke premie.

Bereken uw motor verzekering premie Vraag een motor verzekering offerte aan

Kortingen en aanvullende dekkingen
Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de Motorverzekering indien u een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor heeft gevolgd. U dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van uw verzekering.

Bij een Motorverzekering heeft u veel keuzevrijheid en kunt u de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een Verhaalsrechtsbijstandverzekering, een Ongevallenverzekering voor opzittenden, of een verzekering voor vervangend vervoer.

U heeft een motor en zoekt een passende Motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.